Miguel Poveda

Miguel Poveda en concert

Sinopsi

“Miguel Poveda – En Concert” tracta d’acostar el so que més ha caracteritzat al cantaor, el de la diversitat musical encara que usant com a arrel i música protagonista al Flamenc més tradicional. En aquest viatge per l’univers Poveda trobarem la seva tirada pel Cant Flamenc, la poesia, la cançó andalusa, fins i tot algunes de les seves composicions més recents. El seu carisma, compromís social i la passió que bolca en un escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d’amor a l’art i a l’emoció.

El flamenc del nou segle no es pot entendre sense Miguel Poveda. El seu espectacular timbre i quejío fa tremolar els fonaments més arrelats del flamenc per emmotllar-se a la seua veu i formar notes que envolten les cançons d’ahir i d’avui, i li donen un sentit únic a l’espectacular capacitat d’interpretar cada cançó o poema. La veu de Miguel Poveda és la definició perfecta de sentiment, estructura cada matís per arribar a racons inhòspits del receptor. És arriscada en la seua entonació i forta en la seua mesura. Al llarg d’aquests 30 anys ha sabut madurar amb elegància i fer que les cançons cresquen amb ell.

Aquest artista, Premi Nacional de Música de 2007, Premi Nacional de Cultura 2011 de Catalunya, Premi de la Càtedra de Flamencología de Jerez, Medalla d’Andalusia en el 2012 i fill adoptiu de Sevilla i la seua província, fill predilecte de Badalona, entre molts guardons més, ha sabut construir la seua carrera amb amor, constància, esforç i sota la inspiració dels grans de la música. Sense fronteres de gènere i amb la llibertat com a bandera ha passejat els seus diferents espectacles per mig món i ha recollit el reconeixement que li ha atorgat la crítica i el públic amb gratitud i la senzillesa que li caracteritza.

Imatges de l'espectacle

Agenda del festival

Edició 2022